Een veranda op maat in Amersfoort

Wilt u graag een veranda op maat in uw tuin in Amersfoort, Leusden of omgeving? Veranda’s zijn er in verschillende soorten en maten. Een standaard veranda bestaat eigenlijk niet. Daarom is het goed om te weten dat Hoveniersbedrijf ’t Hofland voor

iedere klant de mooiste en vooral de best passende oplossing aandraagt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Zo krijgt u een mooie veranda op maat in uw tuin in Amersfoort.

Een veranda op maat in Amersfoort die aan al uw wensen voldoet

Onze ervaren medewerkers uit Amersfoort adviseren u graag over een op maat gemaakte veranda, pergola, terras, overkapping en tuinschuur. We luisteren goed naar uw wensen en maken een persoonlijk tuinontwerp. Gaat u akkoord met het ontwerp en de begroting? Dan gaan we aan de slag met het grondwerk, de bouwwerkzaamheden en eventueel de bestrating. Op deze manier laten we uw droomtuin werkelijkheid worden en geniet u binnen de kortste keren van een mooie op maat gemaakte veranda in uw tuin in Amersfoort.

Tuinontwerp

Lees meer

Onderhoud

Lees meer

Bestrating

Lees meer

Aanleg

Lees meer

Bekijk online onze projecten en neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Hoewel elke klus maatwerk is, ziet u op de pagina ‘Projecten’ enkele voorbeelden van onze uitgevoerde klussen. Bent u overtuigd van de mogelijkheden die we u bieden en wilt u graag een veranda op maat of wilt u graag een terrasontwerp ontvangen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, via het telefoonnummer 033-4724037 of door te e-mailen naar info@hofland-hoveniers.nl.

Hoveniersbedrijf 't Hofland