De mooiste tuinen in Amersfoort en omgeving

Voor zowel particulieren & bedrijven

Ook voor (sier)bestrating

Onderhoudscontracten voor uw tuin

De hoveniers van Hoveniersbedrijf ’t Hofland leggen tuinen in allerlei varianten aan in Amersfoort en omgeving. We maken gebruik van een uitgebreid machinepark waardoor we zowel kleine als grote projecten aannemen. Bij het ontwerpen van tuinen staan we stil bij de vraag welke tuin het beste bij u en bij de omgeving past.

Naar aanleiding van een oriënterend gesprek gaan we aan de slag met het daadwerkelijk ontwerpen van uw nieuwe tuin in Amersfoort, Leusden of omgeving. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals lichtinval en de bodemgesteldheid. Zo worden de tuinen op een goede manier aangelegd.

Tuin ontwerp

Lees meer

Tuin onderhoud

Lees meer

Tuin renovatie

Lees meer

Tuin aanleg

Lees meer

Stapsgewijs een tuin aanleggen in Amersfoort of Leusden

Na het eerste ontwerp stellen onze hoveniers een beplantingsplan aan u voor. Tegelijkertijd wordt een begroting van de kosten gemaakt, zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent. De aanleg van uw tuin in Amersfoort en Leusden bestaat uit verschillende fases. Hierbij stellen we hoge eisen aan onder meer aan de kwaliteit van de bestrating en afscheiding. Onze hoveniers leggen tuinen aan voor particulieren, bedrijven en instellingen in Amersfoort en omgeving. Hierbij leveren ze altijd optimaal maatwerk. Zo past de tuin in Amersfoort of Leusden altijd bij de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Of u nu houdt van een moderne tuin met strakke lijnen, of van een klassieke tuin met romantische borders.

Doe inspiratie op en neem contact op bij interesse of vragen

Bekijk onze afgeronde projecten en doe inspiratie op voor uw eigen tuin in Leusden of Amersfoort. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier,

bel naar 033-4724037 of e-mail naar info@hofland-hoveniers.nl. Dan beantwoorden we uw vragen en vertellen u meer over de mogelijkheden voor het aanleggen van tuinen in Amersfoort en omgeving.

Hoveniersbedrijf 't Hofland