Een mooie tuin met de renovatie van uw tuin in Amersfoort

Voor zowel particulieren & bedrijven

Ook voor (sier)bestrating

Onderhoudscontracten voor uw tuin

Het uitvoeren van een volledige tuinrenovatie behoort tot het dienstenpakket van de hoveniers van Hoveniersbedrijf ´t Hofland uit Amersfoort, nabij Leusden. Wij zijn in staat de gehele renovatie van uw tuin of plantsoen voor onze rekening te nemen. Hierbij houden we diverse factoren in de gaten.

Denk hierbij aan de lichtinval in de tuin en de bodemgesteldheid. Voordat we aan de slag gaan met uw tuinrenovatie in of rondom Amersfoort, voeren we eerst een oriënterend gesprek met u. Daarna maken we een ontwerp. Zo wordt uw tuin in Amersfoort na het renoveren weer zo goed als nieuw.

Tuin ontwerp

Lees meer

Tuin onderhoud

Lees meer

Tuin renovatie

Lees meer

Tuin aanleg

Lees meer

Een persoonlijk beplantingsplan bij uw tuinrenovatie in Amersfoort

Na het ontwerp voor uw tuinrenovatie in Amersfoort stellen we het beplantingsplan op. Natuurlijk wordt u in dit stadium geïnformeerd over de begroting, zodat u precies op de hoogte bent van de kosten van het renovatieproject . Na het uitvoeren van het grondwerk, gaan onze specialisten aan de slag met de aanleg of het renoveren van de nieuwe tuin. De terrassen en paden krijgen vorm. Het plaatsen van het hekwerk, schuttingen en tuinhuisjes zijn de volgende stappen. Op deze manier renoveren we uw tuin in Amersfoort compleet naar wens en voorzien we u ook van tuinadvies. Wij weten zeker dat u ervan gaat genieten dankzij ons op maat gemaakte tuinontwerp.

Schakel ons in voor het aanpakken van uw tuin

Behalve voor tuinrenovatie, schakelt u ons ook in voor het wekelijks of maandelijks onderhoud van uw tuin in Amersfoort, zodat deze ook na het renoveren schitterend blijft. Bekijk ook eens een uitgebreid overzicht van onze mogelijkheden.

Wanneer u het contactformulier invult, nemen we vervolgens zo snel mogelijk contact met u op, zodat u uw wensen met ons kunt delen. Zo laat u ons team uw tuin in Amersfoort uw tuin op de juiste manier renoveren.

Hoveniersbedrijf 't Hofland