Uw tuin in Amersfoort en omgeving

Voor zowel particulieren & bedrijven

Ook voor (sier)bestrating

Onderhoudscontracten voor uw tuin

De hoveniers van Hoveniersbedrijf ’t Hofland leggen verschillende soorten tuinen aan in Amersfoort en omgeving. Wij maken gebruik van een uitgebreid machinepark waardoor we zowel kleine als grote projecten op ons kunnen nemen. Bij het ontwerpen van een tuin staan we stil bij de vraag welke tuin het beste
bij u en bij de omgeving past. Naar aanleiding van een eerste oriënterend gesprek gaan we aan de slag met het daadwerkelijk ontwerpen van uw nieuwe tuin in Amersfoort, Leusden of omgeving. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals lichtinval en de gesteldheid van de bodem.

Tuinontwerp

Lees meer

Tuinontwerp

Lees meer

Tuinontwerp

Lees meer

Tuinen aanleggen in Amersfoort en Leusden doen wij stapsgewijs

Na het eerste ontwerp stellen onze hoveniers een beplantingsplan aan u voor. Tegelijkertijd wordt natuurlijk een begroting van de kosten gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De aanleg van tuinen in Amersfoort en Leusden bestaat uit verschillende fases. Hierbij worden door ons hoge eisen gesteld aan onder meer aan de kwaliteit van bestrating en de afscheiding. Onze hoveniers leggen tuinen aan voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Neem contact op bij interesse of vragen

Bekijk onze afgeronde projecten en doe inspiratie op voor uw eigen tuin in Leusden of Amersfoort. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar

033-4724037 of e-mail naar info@hofland-hoveniers.nl. Dan beantwoorden wij uw vragen en vertellen u meer over de mogelijkheden.

Hoveniersbedrijf 't Hofland