Tuinontwerp in regio Amersfoort

Bij Hoveniersbedrijf ’t Hofland denken we bij een tuinontwerp in de regio Amersfoort en Leusden mee over de soort tuin die bij u past. Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke tuin? Of heeft u groene vingers en houdt u van tuinieren?

We vinden het sowieso belangrijk dat uw tuin stijlvol wordt aangelegd en de juiste sfeer uitstraalt. Inmiddels beschikken we over meer dan dertig jaar ervaring in ons vakgebied, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren en elk soort tuin realiseren.

Het ideale tuinontwerp voor u op maat gemaakt

Bij het opstellen van een tuinontwerp houden we bij ons hoveniersbedrijf rekening met diverse factoren, zoals de grootte van de tuin, de lichtinval en natuurlijk uw persoonlijke wensen voor bijvoorbeeld een veranda. Zo is het mogelijk om sierbestrating aan te leggen in uw tuin. Hierna stellen we een beplantingsplan op. Natuurlijk stellen we u in deze fase op de hoogte van de begroting van het tuinontwerp, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Aanleg

Lees meer

Onderhoud

Lees meer

Veranda’s

Lees meer

Bestrating

Lees meer

Schakel ons in en profiteer van onze professionaliteit en flexibiliteit

We realiseren jaarlijks vele tuinen en weten dus precies hoe we uw project vlot kunnen laten verlopen. Bovendien is het mogelijk dat u tijdens de tuinaanleg op andere ideeën komt, nadat we het tuinontwerp hebben gemaakt voor uw tuin. Wij staan open voor deze inbreng, omdat we samen vaak nog mooiere

resultaten bereiken. Heeft u interesse in een nieuwe tuin en wilt u graag een overzichtelijke begroting aanvragen van een op maat gemaakt tuinontwerp? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 033-4724037 of e-mail naar info@hofland-hoveniers.nl en wij helpen u verder.

Hoveniersbedrijf 't Hofland