Tuinontwerp

Het ideale ontwerp voor uw op maat gemaakt

 

Bij Hoveniersbedrijf ’t Hofland denken we bij een tuinontwerp mee over het soort tuin dat bij u past. Wij houden bijvoorbeeld rekening met de vraag of u wel of geen tijd en zin heeft voor het plegen van onderhoud aan de tuin. Onafhankelijk van die vraag vinden we het

belangrijk dat uw tuin stijlvol wordt aangelegd en de juiste sfeer uitstraalt. Inmiddels beschikken we over meer dan dertig jaar ervaring in ons vakgebied, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren en elk soort tuin realiseren.

Tuinontwerp voor u op maat

Bij het opstellen van een ontwerp houden we rekening met diverse factoren, zoals de grootte van de tuin, de lichtinval en natuurlijk uw persoonlijke wensen voor bijvoorbeeld een veranda. Hierna stellen we een beplantingsplan op. Natuurlijk stellen we u in deze fase op de hoogte van de begroting, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Aanleg

Lees meer

Onderhoud

Lees meer

Veranda’s

Lees meer

Bestrating

Lees meer

Wij realiseren jaarlijks vele tuinen en weten dus precies hoe we uw project vlot kunnen laten verlopen. Bovendien is het mogelijk dat u tijdens de aanleg op andere ideeën komt, nadat we het tuinontwerpen voor uw tuin hebben gemaakt.

Heeft u interesse in een nieuwe tuin en wilt u graag een overzichtelijke begroting aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 033-4724037 of e-mail naar info@hofland-hoveniers.nl en wij helpen u verder.

Hoveniersbedrijf 't Hofland