Onderhoud

Uw tuin elk seizoen in optimale staat

 

Het tuinonderhoud in de regio Amersfoort behoort tot één van de voornaamste werkzaamheden van de hoveniers van ’t Hofland. Wij beschikken over een gemotiveerde medewerkers die iedere dag met hun tuingereedschap naar een project in de regio vertrekken.

Zowel particulieren als bedrijven en instellingen behoren tot onze opdrachtgevers. De afgelopen dertig jaar hebben we een groot aantal projecten op onze naam geschreven. Daarvan vindt u onder het kopje ‘Projecten’ enkele voorbeelden.

Eenvoudig een mooi onderhouden tuin met tuinonderhoud in Amersfoort

Na de aanleg van een tuin, kiezen sommige mensen er voor om zelf hun tuin te onderhouden, omdat ze hier plezier aan beleven. Andere mensen hebben minder tijd tot hun beschikking en geven het tuinonderhoud van hun tuin in Amersfoort daarom aan ons uit handen.  Het is voor ons niet van belang of het klein of groot onderhoud betreft. De mogelijkheden bij tuinonderhoud van uw tuin in Amersfoort variëren van het ruimen van bladeren tot het verplaatsen van bomen of bestrating. Ook het winterklaar maken van de tuin of het schoonmaken van de vijver behoren tot de diensten van onze experts wat betreft tuinonderhoud in Amersfoort. Ook doen wij aan goede gladheidsbestrijding.

Tuinontwerp

Lees meer

Bestrating

Lees meer

Veranda’s

Lees meer

Aanleg

Lees meer

Naast het plegen van onderhoud kunnen wij in Amersfoort ook de aanleg van een nieuwe tuin realiseren. Op onze website vindt u een heel overzicht van wat we precies voor u kunnen betekenen.

Wanneer u het contactformulier invult, kunt u alvast een vraag aan ons voorleggen. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Dan kunt u bellen naar 033-4724037.

Hoveniersbedrijf 't Hofland