Ervaren hoveniers nabij Leusden

Voor zowel particulieren & bedrijven

Ook voor (sier)bestrating

Onderhoudscontracten voor uw tuin

De hoveniers van Hofland Hoveniers worden regelmatig ingeschakeld voor de aanleg of het onderhoud van een tuin in of vlak bij Leusden. We werken voor particulieren, instellingen en bedrijven.

In de uitvoering van ons werk gebruiken we geavanceerde tuingereedschappen, zodat we op iedere specifieke vraag in kunnen spelen. Ook in uw tuin in Leusden of omgeving gaat onze hovenier vakkundig te werk.

Tuin ontwerp

Lees meer

Tuin onderhoud

Lees meer

Tuin renovatie

Lees meer

Tuin aanleg

Lees meer

Onze hoveniers houden bij de aanleg van uw tuin in Leusden overal rekening mee

Voordat we aan de slag gaan met de aanleg van een nieuwe tuin, bespreken we welke tuin het beste bij u past en wat u zelf in gedachten heeft. Het uiteindelijke plaatje is onder andere afhankelijk van de vraag of u veel of weinig tijd aan het onderhoud van de tuin wilt besteden. In het ontwerp houden we ook rekening met de grootte van de tuin, de lichtinval en de bodemgesteldheid. Hierna richten we ons op de bestrating, waarbij gekozen kan worden voor mooie tegels die ook zeer functioneel zijn. De groene invulling van de tuin wordt afgestemd op uw wensen. Indien gewenst kan onze hovenier eenmaal per drie of zes weken uw tuin in Leusden nalopen, zodat deze er al altijd mooi bijligt.

De hovenier nabij Leusden ontzorgt u volledig

We nemen verschillende werkzaamheden voor onze rekening. Denkt u hierbij aan het snoeien van heesters of struiken, grondwerk en het schoonmaken van de vijver. We raden u aan eerst een offerte op te vragen zodat u op de hoogte bent van onze mogelijkheden. Onze hoveniers uit Leusden creëren voor u een, compleet naar uw wensen ingerichte, groenomgeving waar het heerlijk vertoeven is in alle jaargetijden. Dat kan dus allemaal dankzij dé hovenier van Leusden en omgeving.

Schakel ons bedrijf in en geniet snel van een prachtige tuin

Woont u in Leusden of omgeving en wilt u graag een hovenier van ons inschakelen om uw tuin aan te leggen of te onderhouden?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-4724037 of te e-mailen naar info@hofland-hoveniers.nl. In dit laatste geval ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons.

Hoveniersbedrijf 't Hofland