Gladheidbestrijding in Amersfoort

Voor zowel particulieren & bedrijven

Ook voor (sier)bestrating

Onderhoudscontracten voor uw tuin

Gladheidbestrijding in de omgeving van Amersfoort laat u verzorgen door Hoveniersbedrijf ’t Hofland. Met professioneel materiaal rijdt ons team iedere winter weer naar verschillende locaties om terreinen ijs- en sneeuwvrij te maken.

Dit gebeurt uiteraard met het juiste materiaal en volgens alle huidige veiligheidseisen. Zo is uw terrein snel weer goed bereikbaar en is de kans op vervelende valpartijen verkleind.

Tuin ontwerp

Lees meer

Tuin onderhoud

Lees meer

Tuin renovatie

Lees meer

Tuin aanleg

Lees meer

Door onze gladheidbestrijding is uw terrein in Amersfoort snel ijsvrij

Als bedrijf of particulier wilt u niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door gladheid op uw terrein. Uw bezoekers zullen een ijs- of sneeuwvrije ontvangst bovendien sterk op prijs stellen. Hoveniersbedrijf ’t Hofland zorgt voor de gladheidbestrijding op uw terrein in de omgeving van Amersfoort. Zo voorkomt u dat werknemers of bezoekers letsel oplopen door gevaarlijke vallen. Naast gladheidbestrijding kunt u bij ons ook terecht voor:

Neem contact met ons op en we plannen een afspraak

Met ons bedrijf maakt u goede afspraken om gladheidbestrijding in de omgeving van Amersfoort uit te laten voeren, om zo uw terrein ijsvrij te maken.

U maakt eenvoudig een afspraak met ons door het invullen van ons contactformulier, te bellen naar 033-4724037 of een e-mail te sturen naar info@hofland-hoveniers.nl.

Hoveniersbedrijf 't Hofland