Bestrating in Amersfoort

De optimale bestrating in uw tuin

 

De medewerkers van Hoveniersbedrijf ’t Hofland nemen een groot deel van de bestrating in Amersfoort voor hun rekening. Ruim dertig jaar geleden hebben we ons bedrijf opgezet en sindsdien nemen we met twaalf vakmensen de aanleg en het onderhoud van elk type tuin voor onze rekening.

We zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven actief. Dankzij ons uitgebreide machinepark zijn we in staat om kleine, maar ook grote projecten tot een goed einde te brengen.

Een bestrating in of nabij Amersfoort die aan al uw wensen voldoet

Wanneer ons gevraagd wordt bestrating in Amersfoort te realiseren, houden we rekening met de functionaliteit en tegelijkertijd met het design. Zo leggen wij uw terras aan met klinkers in diverse kleuren en dessins, en ook kunt u vaak kiezen uit diverse patronen. Ook kunt u kiezen voor moderne grote tegels, of klassiekere kleine tegels. We voeren allereerst een oriënterend gesprek met u als opdrachtgever. Op basis van uw wensen en de hoeveelheid beschikbare ruimte gaan we aan de slag met een ontwerp. Als vanzelfsprekend brengen we na het ontwerp een begroting van de kosten uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag met het grondwerk en het bestraten van uw tuin. Hierbij houden we ook rekening met alle seizoenen, en zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u niet uitglijdt in de winter. Want ijsvorming en algen kunnen voor vervelende glijpartijen zorgen, maar daar is gelukkig vaak iets aan te doen.

Tuinontwerp

Lees meer

Aanleg

Lees meer

Veranda’s

Lees meer

Onderhoud

Lees meer

Bij de bestrating van een project in Amersfoort zijn we pas tevreden wanneer u dat bent. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u vragen, bijvoorbeeld over tuinaanleg of gladheidsbestrijding?

Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, door te bellen naar 033-4724037 of een e-mail te sturen naar info@hofland-hoveniers.nl.

Hoveniersbedrijf 't Hofland