Bestrating in Amersfoort

De medewerkers van Hoveniersbedrijf ’t Hofland nemen een groot deel van de bestrating in regio Amersfoort en Leusden voor hun rekening. Ruim dertig jaar geleden hebben we ons bedrijf opgezet en sindsdien nemen we met twaalf vakmensen het ontwerp,

de bestrating en het onderhoud van elk type tuin voor onze rekening. We zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven actief. Dankzij ons uitgebreide machinepark zijn we in staat om kleine, maar ook grote projecten tot een goed einde te brengen.

Bestrating in of nabij Amersfoort die aan al uw wensen voldoet

Wanneer ons gevraagd wordt sierbestrating of andere bestrating in Amersfoort te realiseren, houden we rekening met het ontwerp, de functionaliteit en tegelijkertijd met het design. Zo leggen wij uw terras aan met klinkers in diverse kleuren en dessins, en ook kunt u vaak kiezen uit diverse patronen. Ook kunt u bij ons hoveniersbedrijf kiezen voor moderne grote tegels, of klassiekere kleine tegels. We voeren allereerst een oriënterend gesprek met u als opdrachtgever. Op basis van uw wensen en de hoeveelheid beschikbare ruimte gaan we aan de slag met een tuinontwerp. Als vanzelfsprekend brengen we na het ontwerp een begroting van de kosten van de bestrating uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag met het grondwerk en het bestraten van uw tuin. Hierbij houden we ook rekening met alle seizoenen, en zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u niet uitglijdt in de winter. Want ijsvorming en algen kunnen voor vervelende glijpartijen zorgen, maar daar is gelukkig vaak iets aan te doen.

Tuinontwerp

Lees meer

Aanleg

Lees meer

Veranda’s

Lees meer

Onderhoud

Lees meer

Neem bij interesse of vragen contact met ons op

Bij het ontwerp en de bestrating van een project in Amersfoort zijn we pas tevreden wanneer u dat bent. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de bestrating of heeft u vragen, bijvoorbeeld over het ontwerp, de tuinaanleg of gladheidsbestrijding?

Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, door te bellen naar 033-4724037 of een e-mail te sturen naar info@hofland-hoveniers.nl.

Hoveniersbedrijf 't Hofland