Tuinaanleg in Amersfoort

De hoveniers van Hoveniersbedrijf ’t Hofland worden regelmatig ingeschakeld voor tuinaanleg in Amersfoort. Wij beschikken over een geavanceerd machinepark, zodat we aan een groot aantal wensen tegemoet kunnen komen. Daarbij zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten vakkundige tuinaanleg uit te voeren.

Bij het inschakelen van onze hulp nemen we tijdens een oriënterend gesprek allereerst de mogelijkheden met u door. Op dat moment kijken we meteen wat voor soort tuin bij uw wensen past en te realiseren is in de beschikbare ruimte.

Een complete tuinaanleg in Amersfoort of omgeving

Bij het eerste ontwerp van uw tuin houden we als hoveniersbedrijf rekening met een aantal factoren. Denkt u hierbij aan de lichtinval en de gesteldheid van de bodem van uw tuin. Aan de hand van dit tuinontwerp stellen we een beplantingsplan op. Als vanzelfsprekend wordt u in dit stadium op de hoogte gesteld van de begroting, zodat u weet waar u aan toe bent. Bij de daadwerkelijke tuinaanleg in of nabij Amersfoort zijn we verantwoordelijk voor de bestrating, maar kunnen we u ook van dienst zijn met het plaatsen van hekwerken, veranda’s schuttingen en tuinhuisjes.

Tuinontwerp

Lees meer

Bestrating

Lees meer

Onderhoud

Lees meer

Veranda’s

Lees meer

Schakel ons in en ontdek onze persoonlijke en veelzijdige service

Naast onze tuinaanleg bij u in Amersfoort of Leusden kunt u ons ook voor het onderhoud van uw tuin en voor deskundig tuinadvies inschakelen. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u alvast het contactformulier invullen.

Bellen naar 033-4724037 of e-mailen naar info@hofland-hoveniers.nl is natuurlijk ook mogelijk. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn met onze professionele tuinaanleg.

Hoveniersbedrijf 't Hofland